Palvelut

SE SUOMALAISEMPI VAIHTOEHTO

MIKSI ME?

KAUPUNKIMATKAT

Andaluciassa on paljon kiehtovia kaupunkeja täynnä historiaa, kulttuuria sekä mieleenpainuvia nähtävyyksiä. Teemme sinun aikataulujesi mukaan päiväretkiä suosittuihin kaupunkeihin kuten Rondaan, Nerjaan, Frigilianaan sekä Gibraltarille. Kiinnostaisiko sinua Sevilla, Cordoba, Cadiz, Granada tai Tarifa? Onnistuu! Mahdollistamme toiveitasi vastaavan retken myös näihin kiinnostaviin kaupunkeihin.

LENTOKENTTÄKULJETUKSET

Varaa meno- ja paluukuljetus Malagan lentokentälle ennakkoon, soittamalla, sähköpostitse, whatsappin tai Facebookin kautta. Ennakkoon tilatussa lentokenttänoudossa henkilökuntamme seuraa lennon todellista laskeutumisaikaa ja kuljettaja on kyltin kanssa tuloaulassa vastassa.

GOLF-KULJETUKSET

Aurinkorannikkoa ei turhaan kutsuta Costa del Golfiksi. Upeita kenttiä löytyy Costa del Solin alueelta yli 70. Varaa kuljetukset haluamallesi kentälle. Kuljettajamme saapuu hakemaan majoituspaikasta ja on vastassa golf-kentällä sovittuna aikana.

YRITYSMATKAT

Suunnitellaan yhdessä yrityksesi tarpeisiin sopivat kuljetus- ja retkipaketit.

KULJETUKSET TAPAHTUMIIN

Andaluciassa tapahtuu ympäri vuoden. Hoidamme kuljetukset ovelta ovelle esimerkiksi urheilutapahtumiin, messuille, näyttelyihin ja konsertteihin. Lähes joka kylällä ja kaupungilla on omat feriat, karnevaalit ja markkinat, joihin luonnollisesti myös järjestämme kuljetukset tarvittaessa. Kauttamme voit tilata etukäteen myös kaikki häihin liittyvät kuljetukset, joissa huomioidaan yksityiskohdat ja juuri teidän hääkuljetustarpeenne.

DELI-PALVELU

Voit varata kauttamme aamiaispaketin, tai tehdä juoma- ja evästilauksen. Varteenotettava palvelu, varsinkin jos lentosi saapuu myöhään yöllä, eikä majapaikassasi ole valmiina esim. juomavettä ja aamiaistarvikkeita. Autoissamme on varattuna pikkuvesipullot matkustajille.

ProCabilta löytyy laadukas ratkaisu niin yksittäisen henkilön kuin isommankin ryhmän erilaisiin kuljetustarpeisiin, aina lentokenttäkuljetuksista räätälöityihin retkiin, sekä muihin tilausajoihin.

Ota yhteyttä